Защита на личните данни

С посещението си на сайта  Майкроджет БГ ООД (norton-bg.com), Вие приемате и се съгласявате с политиката ни за използване и защита на личните Ви данни (В случай, че не сте съгласни с тази политика Вие трябва незабавно да преустановите използването на сайта ни).

Политиката ни би могла а се промени в отговор на законодателни и административни промени, поради което е пропоръчително да проверявате страницата периодично.

В случай, че Ви бъде поиксно да предоставите лична информация, по време на използването на сайта Ви , ние гарантираме , че тази информация няма да бъде предоставяна на трети лица и компании и ще бъде използвана съгласно следните правила:

Магазинът на Майкроджет БГ ООД (norton-bg.com) се администрира от Майкроджет БГ ООД, регистрирана под номер хххххххх  и с офис на адрес Бул. "Цариградско шосе" 62 , Бизнес център "АВИ", ет. 4, София 1750.

Попълвайки формата за контакт на Майкроджет БГ ООД (norton-bg.com), Вие приемат и се съгласявате с факта, че тази информация ще бъде използвана от нашите админситратори за следните нужди:

    Да се свържем с Вас като клиента на сайта ни;

    Да обработим Вашаите поръчки;

    Да Ви предоставим достъп, до промоции, игри и конкурси на уебсайта;

    Да Ви изпращаме не-комерсиална административна информация относно промени в сайта и нови услуги;

    Да Ви изпращаме новини за атрактивни оферт, намалениея или друга комерсиална инфромация относно Майкроджет БГ ООД (norton-bg.com)

Ние съхраняваме личните Ви данни, с цел да Ви изпащаме съобщения за Вашият потребителски профил в Майкроджет БГ ООД (norton-bg.com) , да Ви информаираме за статуса на Ваши поръчки и да оценим качеството на предоставяната от нас услуга или продукт.

Правилата относно изполването на предоставената от Вас информация във Връзка с извършването на онлайн разплащания се покриват от правилата и условията на използваниете от нас услуги за паричен превод, и Майкроджет БГ ООД (norton-bg.com) , никога няма да посика или съхранява информация относно вашите картови и/или банкови детайли.

Ако имате въпроси относно настоящите правила и условия не се колебайте да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на имейл office@microjetbg.com.